Draagarmen MERCEDES-BENZ

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Draagarm monteren op een auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste wielstand is erg belangrijk. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Achterste draagarm inspecteren

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Bekijk ook alle mercedes-benz draagarmen op RemOnderdelen.nl