Draagarmen MERCEDES-BENZ

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Voorste draagarm controleren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De perfecte draagarm vinden voor uw auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLOLDSMOBILEINFINITIVOLVO. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren.