Draagarmen MERCEDES-BENZ 190 (W201)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

De arm bevat ook fuseekogels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Draagarm monteren op een auto

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Bosch Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Bekijk ook alle mercedes-benz 190 (w201) draagarmen op RemOnderdelen.nl