Draagarmen MERCEDES-BENZ 190 (W201)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Voorste draagarm controleren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Draagarmen met fuseekogels

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.