Draagarmen MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Draagarmen met fuseekogels

Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Voorste draagarm controleren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.