Draagarmen MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarm monteren op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) past.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Chassis-onderdelen verslijten snel. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Bekijk ook alle mercedes-benz /8 coupé (w114) draagarmen op RemOnderdelen.nl