Draagarmen MERCEDES-BENZ /8 (W114)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Draagarmen met fuseekogels

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.