Draagarmen MERCEDES-BENZ /8 (W114)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarm monteren op een auto

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Achterste draagarm inspecteren

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. APK is voor uw eigen veiligheid. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle mercedes-benz /8 (w114) draagarmen op RemOnderdelen.nl