Draagarmen MERCEDES-BENZ /8 (W115)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W115)

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Draagarmen met fuseekogels

De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.