Draagarmen MERCEDES-BENZ /8 (W115)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarm monteren op een auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) komen.

Achterste draagarm inspecteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Bekijk ook alle mercedes-benz /8 (w115) draagarmen op RemOnderdelen.nl