Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen met fuseekogels

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst.

Voorste draagarm controleren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. De arm bevat ook fuseekogels. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.