Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Voorste draagarm controleren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATICITROENOLDSMOBILEDODGE.

Kapotte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.