Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168)

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Achterste draagarm inspecteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.

Draagarm monteren op een auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst.

Bekijk ook alle mercedes-benz a-klasse (w168) draagarmen op RemOnderdelen.nl