Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Draagarm monteren op een auto

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.

Bekijk ook alle mercedes-benz a-klasse (w169) draagarmen op RemOnderdelen.nl