Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169)

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen met fuseekogels

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Zimmermann, TRW, Textar, Jurid, Lucas, ATE, Brembo en Pagid De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Voorste draagarm controleren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.