Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Achterste draagarm inspecteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarm monteren op een auto

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Bekijk ook alle mercedes-benz a-klasse (w176) draagarmen op RemOnderdelen.nl