Draagarmen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Draagarmen met fuseekogels

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.