Draagarmen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) past. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. APK is voor uw eigen veiligheid. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Draagarm monteren op een auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Bekijk ook alle mercedes-benz b-klasse (w245) draagarmen op RemOnderdelen.nl