Draagarmen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245)

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Voorste draagarm controleren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarmen met fuseekogels

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.