Draagarmen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarm monteren op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Achterste draagarm inspecteren

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) past. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De rubbers drogen dan uit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Bekijk ook alle mercedes-benz b-klasse (w246, w242) draagarmen op RemOnderdelen.nl