Draagarmen MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Draagarmen met fuseekogels

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.