Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Draagarmen met fuseekogels

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De rubbers drogen dan uit.

Voorste draagarm controleren

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.