Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. De rubbers drogen dan uit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Draagarm monteren op een auto

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse cabriolet (a205) draagarmen op RemOnderdelen.nl