Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Voorste draagarm controleren

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Draagarmen met fuseekogels

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!