Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Achterste draagarm inspecteren

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C204) dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse coupé (c204) draagarmen op RemOnderdelen.nl