Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Draagarm monteren op een auto

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse coupé (c205) draagarmen op RemOnderdelen.nl