Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Draagarmen met fuseekogels

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De rubbers drogen dan uit. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..