Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Draagarm monteren op een auto

De rubbers drogen dan uit. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse coupé (cl203) draagarmen op RemOnderdelen.nl