Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen met fuseekogels

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Voorste draagarm controleren

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.