100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 180 Kompressor 143PK
Bouwjaar 05.2002 - 05.2008

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 180 Kompressor

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203) C 180 Kompressor past. Chassis-onderdelen verslijten snel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (CL203)

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

In de fuseekogel zit een conisch deel. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting.