Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.

Draagarmen met fuseekogels

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Voorste draagarm controleren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.