Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarm monteren op een auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Achterste draagarm inspecteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse t-model (s202) draagarmen op RemOnderdelen.nl