Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen met fuseekogels

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Voorste draagarm controleren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De arm bevat ook fuseekogels. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.