Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Draagarm monteren op een auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse t-model (s203) draagarmen op RemOnderdelen.nl