WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG 231PK
Bouwjaar 01-2003 - 08-2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOMERCEDES-BENZVOLVO. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.