BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic 218 PK
Bouwjaar 07.2002 - 08.2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Speling op draagarmrubbers

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking, MisterCash en AfterPay Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLOTUSKIADODGE. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.