100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 55 AMG 367PK
Bouwjaar 02-2004 - 08-2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 55 AMG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 55 AMG

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203). Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Achterste draagarm inspecteren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIADACIALEXUSCHEVROLETJEEP. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.