Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarm monteren op een auto

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Achterste draagarm inspecteren

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse t-model (s204) draagarmen op RemOnderdelen.nl