Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen met fuseekogels

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Voorste draagarm controleren

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Ook voor de stuurdelen geldt dit. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S204)

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.