Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Draagarm monteren op een auto

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse t-model (s205) draagarmen op RemOnderdelen.nl