brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 43 4-matic 367PK
Bouwjaar 04-2016 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 43 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 43 4-matic dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Voorste draagarm controleren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIMGCITROENOPELLOTUS. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.