brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 43 4-matic 367PK
Bouwjaar 04-2016 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 43 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 43 4-matic komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.

Draagarm monteren op een auto

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.