brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63 476PK
Bouwjaar 10-2015 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarm monteren op een auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) komen. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Achterste draagarm inspecteren

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.