brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63 476PK
Bouwjaar 10-2015 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, links, onder

Voorste draagarm controleren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63 past. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Chassis-onderdelen verslijten snel. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Kapotte draagarm herkennen

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.