brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63 S 510PK
Bouwjaar 10-2015 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63 S

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, links, onder

Kapotte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) AMG C 63 S past. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De arm bevat ook fuseekogels.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.

Voorste draagarm controleren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.