brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 d 122PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

Voorste draagarm controleren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Kapotte draagarm herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLTOYOTASEATMGMASERATI.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 d

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.