brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 d 122PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 d

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) heeft een eigen VIN-nummer. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.

Draagarm monteren op een auto

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.