brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d 160PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Draagarm monteren op een auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.