100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d 160 PK
Bouwjaar 05.2018 - tot heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.