brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d 160PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

Kapotte draagarm herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste wielstand is erg belangrijk. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIHONDASAABSKODADAF. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Voorste draagarm controleren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.