brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d 150PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Voorste draagarm controleren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Kapotte draagarm herkennen

Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMITSUBISHILADAIVECOHYUNDAI. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.