brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d 150PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Draagarm monteren op een auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d past. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Achterste draagarm inspecteren

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.