brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 EQ Boost 184PK
Bouwjaar 04-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 EQ Boost

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Draagarm monteren op een auto

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 EQ Boost heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.