brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 EQ Boost 184PK
Bouwjaar 04-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 EQ Boost

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

Kapotte draagarm herkennen

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 EQ Boost heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Voorste draagarm controleren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

De juiste wielstand is erg belangrijk. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.