100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 BlueTEC / d 170 PK
Bouwjaar 09.2014 - 05.2018

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 BlueTEC / d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 BlueTEC / d

De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. De arm bevat ook fuseekogels. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.