brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d 194PK
Bouwjaar 04-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Draagarm monteren op een auto

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205). Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Achterste draagarm inspecteren

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. APK is voor uw eigen veiligheid. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.