brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d 194PK
Bouwjaar 04-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d

De rubbers drogen dan uit. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205).

Kapotte draagarm herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Voorste draagarm controleren

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.