brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 258PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.

Draagarm monteren op een auto

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm inspecteren

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse t-model (s205) c 300 draagarmen op RemOnderdelen.nl