brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 258PK
Bouwjaar 05-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETFORDLANCIABMWAUDI. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Voorste draagarm controleren

Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) heeft een eigen VIN-nummer. In de zomer schuren de draagarmen vaak. De rubbers drogen dan uit. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Kapotte draagarm herkennen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.