brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 d 245PK
Bouwjaar 06-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Draagarm monteren op een auto

De juiste wielstand is erg belangrijk. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 d dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.