brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 d 245PK
Bouwjaar 06-2018 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 d

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde, rechts, onder
Draagarmen achterzijde, links, onder

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 d

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Voorste draagarm controleren

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Kapotte draagarm herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) past. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?