brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 450 AMG 4-matic 367PK
Bouwjaar 04-2015 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 450 AMG 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Ook voor de stuurdelen geldt dit.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 450 AMG 4-matic

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Voorste draagarm controleren

De rubbers drogen dan uit. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..