brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 450 AMG 4-matic 367PK
Bouwjaar 04-2015 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 450 AMG 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 450 AMG 4-matic, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Draagarm monteren op een auto

Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE, Lucas, ABS, Rofren en Textar Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.