Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In de fuseekogel zit een conisch deel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarmen met fuseekogels

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.