Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarm monteren op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) past. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Achterste draagarm inspecteren

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Draagarmen monteren op een auto. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse (w202) draagarmen op RemOnderdelen.nl