Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Achterste draagarm inspecteren

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarm monteren op een auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse (w203) draagarmen op RemOnderdelen.nl