Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! APK is voor uw eigen veiligheid. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Voorste draagarm controleren

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De rubbers drogen dan uit.

Draagarmen met fuseekogels

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.