100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 200 Kompressor 163PK
Bouwjaar 05.2002 - 02.2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 200 Kompressor

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Achterste draagarm inspecteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 200 Kompressor, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203). De arm bevat ook fuseekogels.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..