WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 220 CDI 150PK
Bouwjaar 02-2003 - 02-2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 220 CDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 220 CDI

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOTOYOTAFERRARIPLYMOUTHSEAT. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk.

Speling op draagarmrubbers

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Achterste draagarm inspecteren

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd