WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 230 Kompressor 192PK
Bouwjaar 02-2004 - 02-2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 230 Kompressor

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De arm bevat ook fuseekogels. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Speling op draagarmrubbers

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 230 Kompressor heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203)

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax