100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 240 4-matic 170PK
Bouwjaar 07.2002 - 02.2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 240 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 240 4-matic

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) past. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal en MisterCash Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Speling op draagarmrubbers

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUHYUNDAIMINILOTUSSKODA. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.