100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 320 4-matic 218PK
Bouwjaar 07.2002 - 02.2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 320 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 320 4-matic

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. In de fuseekogel zit een conisch deel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATCHEVROLETOLDSMOBILELEXUS. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.