WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 55 AMG 367PK
Bouwjaar 02-2004 - 02-2007

Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 55 AMG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203) C 55 AMG. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W203), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENDAFFORDVW VOLKSWAGEN. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Speling op draagarmrubbers

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Draagarmen monteren op een auto. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.