Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen met fuseekogels

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Voorste draagarm controleren

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. De rubbers drogen dan uit.