Draagarmen MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W204) past. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Draagarm monteren op een auto

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Bekijk ook alle mercedes-benz c-klasse (w204) draagarmen op RemOnderdelen.nl