100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 220 CDI / d 4-matic 177 PK
Bouwjaar 09.2014 - 03.2019

Draagarmen MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 220 CDI / d 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 271557
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechts, onderachterzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 45 mm
binnen Ø: 12,1 mm
Lengte: 78 mm
Gewicht: 0,16 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts, onder
61% Korting
14,35
36,80
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117) CLA 220 CDI / d 4-matic

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Achterste draagarm inspecteren

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.