Draagarmen MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Voorste draagarm controleren

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Draagarmen met fuseekogels

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218). Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.