Draagarmen MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarm monteren op een auto

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Bekijk ook alle mercedes-benz cls shooting brake (x218) draagarmen op RemOnderdelen.nl