100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207) E 400 333 PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2016

Draagarmen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207) E 400

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207) E 400

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C207) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . APK is voor uw eigen veiligheid.

Speling op draagarmrubbers

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Jurid, Textar, Rofren, Zimmermann, Bendix, ABS, Brembo en Pagid Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.