Draagarmen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210)

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Draagarmen met fuseekogels

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Voorste draagarm controleren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.