Draagarmen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210)

Gietijzer komt minder veel voor als component. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid.

Draagarm monteren op een auto

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Bekijk ook alle mercedes-benz e-klasse t-model (s210) draagarmen op RemOnderdelen.nl