100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T 224PK
Bouwjaar 03.2003 - 07.2009

Draagarmen MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Speling op draagarmrubbers

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211) E 320 T komen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S211)

De rubbers drogen dan uit. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.