100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211) E 320 4-matic 224PK
Bouwjaar 03.2003 - 12.2008

Draagarmen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211) E 320 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211) E 320 4-matic

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Speling op draagarmrubbers

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W211) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. In de fuseekogel zit een conisch deel.