WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) G 55 AMG 476PK
Bouwjaar 06-2004 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) G 55 AMG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463) G 55 AMG

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE (W463).

Speling op draagarmrubbers

APK is voor uw eigen veiligheid. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLMGNISSANSKODA.

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.